BEN COHEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 87 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ben Cohen. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2024 om 20:46 Portions do get a bit smaller and very expensive
26 nov 2023 om 17:43 Shakshouka with feta and aubergine was delicious. Eggs were hard, but you can’t stop them cooking if you want hot food.
24 nov 2023 om 16:49 Goede vriendelijke service!
22 nov 2023 om 22:26 Dit keer teleurstellend .shakshuka feta was ook met aubergine .Eieren waren hard gekookt .pita leek wel oud .heb nog nooit zo slecht gegeten bij ze .davoor is de prijs te hoog .
17 nov 2023 om 20:56 Altijd goed
17 nov 2023 om 0:02 Precies op tijd. Heerlijke shoarma; zij t wat prijzig.
11 nov 2023 om 15:37 de Israëlische salade was heerlijk maar had wel een grotere bak kunnen zijn; verder was alles lekker heb er 2 dagen van gegeten anders was het teveel voor 1 keer.
25 okt 2023 om 21:27 1,5 uur later, 40 euro verder en koud eten.
14 okt 2023 om 21:53 Ik had eerdere slechte ervaringen, maar ik dacht, ze leren vast van hun fouten, laat ik het weer proberen want mijn zoon vindt het eten erg lekker. Helaas duurde het weer erg lang en de bestelling incompleet. Geen service vervolgens. Arrogante zaak.
7 okt 2023 om 8:12 Food was good and delivery fast but no pitas with our items. When we called they informed us they couldn’t do anything about it other than let us place another order for a cheap item so they could include the pitas. Minimum order is an additional €10
1 okt 2023 om 20:24 Het is de vierde keer dat ik minder pita broodjes krijg dan ik besteld heb!!!
24 sep 2023 om 3:54 Het eten is lekker maar de salade bij de shoarmaschotel is nauwelijks een salade te noemen. Een bizar klein bakje.