BEN COHEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 48 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ben Cohen. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 14:56 There was only one pita instead of two. But ok, can happen) next time put three inside pls )
3 feb 2023 om 9:27 Bestelling werd te laat bezorgd, was incompleet en de bakjes waar de bestelling in geleverd werd waren niet goed afgesloten waardoor de inhoud door de hele tas lag. Al met al een teleurstellende ervaring. Telefonisch waren ze ook niet te bereiken
29 jan 2023 om 22:05 Heerlijk!
27 jan 2023 om 22:20 Prijzen zijn wel hoog
18 jan 2023 om 22:45 Het eten is echt heel lekker, daarom bestelde ik al vaker. Maar het duurde echt véél te lang voordat het kwam en toen zaten de bonen er niet bij! Er kwam geen uitleg of excuses. Als ik probeerde te bellen werd er keer op keer opgehangen, frustrerend!
14 jan 2023 om 21:18 Lang geduurd. Logisch op een vrijdag. Top eten zoals altijd.
30 dec 2022 om 20:42 Ik heb 2(!!!!!!) uur moeten wachten op mijn bestelling, het restaurant nam de telefoon niet op en aan de klantenservice van thuisbezorgd had ik precies niets.
19 nov 2022 om 20:36 Food is great as always but my order was not complete this time. The Shaorma did not come with one pita bread, as mentioned on the website. I ordered a bag of extra pitas so I could still enjoy the meal.
18 nov 2022 om 21:44 Very delicious and fresh, however too expensive for the tiny portions you get. Don’t order here when hungry
4 nov 2022 om 20:13 Good food
20 okt 2022 om 20:05 Zeer slecht Zeer Koud Nooit meer bestellen
19 okt 2022 om 19:47 Delicious food, fast delivery, however expensive for the small portions.